Vierailukauden avajaiset

Lauantaina D-pennut täyttävät neljä viikkoa, ja uskaltauduin lupaamaan jo ensimmäisille vierailijoille pääsyn pentuja katsomaan lauantaina 13.12. Carola-emo on jo vähän rauhallisempi pentujensa kanssa, ja uskon että vierailut sujuvat. Onhan sentään pentujen aika sosiaalistua ja tutustua erilaisiin ihmisiin.

Pentujen kuviot, persoonallisuus ja vähän rakennettakin alkaa jo erottua: Dante on porukan rohkein, eikä veli Dostoevsky jää tästä paljoa jälkeen. Tyttäret ovat vähän hillitympiä, eivätkä kirmaa ihan yhtä rohkeasti pesälaatikon ympäri, tai minua pesäkolon suulle vastaan. Yllätyksekseni kolme pentua viidesta onkin tabby-kuvioisia! Tabby-väritys on todella kaunis! Alla olevassa kuvassa on Vellun edellisen pentueen (eli näiden pentujen velipuolet) kollipojat Kaamos, ruskeatabby, ja Ukko, ruskeatäplikäs, emonsa Serenan luona, eli kohtuullisen hyvä ennuste siitä, miten D-pentueen väritykset voisivat kehittyä.

Kaamos ja Ukko maitobaarilla
Kaamos ja Ukko maitobaarilla

Tytöistä Täplä/Dotty on kehittymässä lupaavasti isoksi tytöksi: Painokäyrä ottaa jo poikia kiinni! Harkitsen asiaa, mutta voi olla, että tälle tytölle aletaan etsimään kasvatuksesta kiinnostunutta kotia. 🙂

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Vierailukauden avajaiset”

Kommentointi on suljettu.