Vellun pojat Mäntylän Kaamos ja Kessi – Feofans sons Mäntylän Kaamos and Kessi

Ilokseni sain postia Mäntylän Kaamoksen ja Kessin omistajalta, ja kuvien kera! Vielä hienompaa on toki se, että sain luvan julkaista näitä kuvia. Pojista on kasvanut melkoisen komeita nuorukaisia. ❤

Kyllähän pojat on kasvaneet kovasti. Kaamos on 3,4 kg ja Kessi 3,1 kg. Luonteeltaan Kaamos on itse rauhallisuus ja Kessi ei. Kessi on puhdasta säpinää koko ajan.
Kessi on ruumiinrakenteeltaan paljon hennonpi kuin Kaamos, mutta luonteeltaan täysin peloton.  Joskus Kaamos on ihan helisemässä, kun pieni pyörremyrsky hyökkää. Mutta jos Kaamos hermostuu, niin silloin ei ole epäselvää kumpi saa kyytiä.
Kaamos tykkää tulla ylälauteille saunomaan ja tykkää olla sylissä.  Kessille ei riitä pelkkä paapominen, sille pitää olla äksöniä (pitkät hiukset, sälekaihtimien naru, mikä tahansa mikä kliikkuu). Me ollaan oltu tyytyväisiä siihen, että otettiin kaksi kissaa. Niistä on seuraa ja vastusta toisilleen. Ja me ollaan saatu nauraa niiden tempauksille ihan päivittäin.

Pojat ovat kuvissa n. 4,5kk ikäisiä. Melkoisen upeita kollipojan alkuja. ❤

—-

I got an email from the owner of these handsome boys! And the best thing was that I was permitted to publish these cat pictures. The boys are so handsome! The boys are 4-5 month old in the pictures, Kaamos is 3,4kg and Kessi 3,1kg. Kaamos has a very calm temper unlike his brother Kessi who is pure energy! Kessi is a lighter but totally fearless boy. Sometimes Kaamos feels a bit upset because of his energetic brother but there is no doubt who is going to win if the situation goes serious. Kaamos loves the sauna and being on his humans lap. Kessi is not happy just with petting, he needs action! Their owners have been very happy to take a couple of cats, the boys now have company and wrestling buddies for each others. 🙂

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Vellun pojat Mäntylän Kaamos ja Kessi – Feofans sons Mäntylän Kaamos and Kessi”

Kommentointi on suljettu.