Näyttelypesu vol. 1

Viikonloppuna 24.-25.1. on Lahdessa kissanäyttely, ja sinne mekin olemme menossa. Näyttelyyn valmistautuminen alkaa tietysti jo viikkoa ennen H-hetkeä pesulla. Talvimokoma on vain kuivattanut kattiparkojen turkit takkuun, joten teimme sitten hoidon pitkän kaavan mukaan ja jätimme hoitoaineet turkkiin pariksi päivää. Keskiviikkona sitten tökötit putsataan turkista ja viimeistellään tuunaus. 🙂

Didi luonnollisesti mököttää turkin tahallisesta pilaamisesta, ja Vellunkin mieli on maassa, kun ulkotarhaan ei tällä turkilla päästetä. Anni saa vielä toistaiseksi naureskella vierestä, kun ei vielä tiedä sitä, että keskiviikon pesurumbaan on hänellekin varattu oma vuoro…

The cats are miserable, because the conditioner left in their coat. We are participating the Lahti cat show on weekend and their coats are winter dry… Anni is coming too to the cat show, she is going to have her wash on Wednesday when we are finalizing the grooming of all the cats. 🙂

Mainokset