Vapuntoivotukset ja muita kuulumisia!

Kissalan elo on sujunut keväisissä merkeissä: Tytöt juoksevat vuorotellen ja Vellu tietysti kaihoaa treffejä täysin rinnoin. Deittailu Didin kanssa ei vain ole tuottanut tulosta. Olen alkanutkin miettiä, ettei se implantti ollutkaan niin hyvä juttu tyttökissalle. Näillä epäilyksin olen alkanutkin katselemaan Annia, josko hän olisi seuraavan pentueen emo? Pentue menee joka tapauksessa syksyyn.

Seuraava näyttelymatka suuntautuu Skellefteåån Ruotsiin. Lähdemme Vellun kanssa liikkeelle kaksin, sillä elämä on helpompaa kun on vain yksi kuumotteleva kissa kainalossa.

Vappu on pyörähtänyt käyntiin meillä riehakkaissa merkeissä. Anni ihastui kovasti pinkkiin ilmapalloon ja sitä pitikin sitten jahdata pitkin lattioita. Vastoin odotuksia Annin pallo on edelleen ehyt. 🙂