Tulevaisuuden toivo! ~New Breeding Queen!

17.12.2015 Tundrapaw’s Goldielocks ”Goldie” moved to Finland and Apachiris Elessar moved to Norway. Goldie’s breeder and Elessar’s new owner is Norwegian siberiancat breeder Helen Aandal. I am following Elessar’s life via online. Goldie is in foster home with a friend cat Apachiris Eowyn ”Minni”.

~~~

17.12.2015 oli melkoinen matkapäivä, sillä kävin veljeni avustuksella hakemassa Norjalaisen siperiankissapennun Goldien kotiin, ja samalla veimme Apachiris Elessarin uudelle omistajalleen. Tundrapaw’s Helen Aandal on Goldien kasvattaja ja Elessarin uusi omistaja.

Ajomatka tuntui hurjan pitkältä. Olimme sopineet tapaavamme suunnilleen puolivälissä, eli Gällivaressa, suomalaisittain Jällivaarassa iltapäivällä. Lenkille kertyi matkaa sellainen 750km, ja talvisella kelillä matka tuntui kestävän ikuisuuden niin ihmisten kuin kissojenkin mielestä.

Goldie pääsi uuteen kotiinsa likempänä puolta yötä. Kävin myöhemmin kuvaamassa kodin tunnelmia, ja vähän vaikutti että sekä Goldie että Minni (jonka kaveriksi Goldieta kaavailin) olivat yhtä kauhuissaan. Olenkin kuulolla ja valmiina reagoimaan edistääkseni Goldien sopeutumista uuteen kotiin. Sanoinkin että Goldien sydän taisi särkyä kun yhtäkkiä joutui jättämään lapsuudenkotinsa. 😮  Mutta olen varma että hän tulee pitämään myös uudesta elämästään.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Goldie hakee turvaa sijoitusmamman sylistä
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Minni tarkkailee tilannetta turvallisesti kahvinkeittimen takaa

 

Helen kertoili, että Elessar sopeutui uuteen kotiinsa hyvin; ainakin alku oli lupaava kun poika leikki, söi, joi, haki haleja ja käytti vessaa asianmukaisesti. 🙂 Myöhemmin vähän iski ujous, kun kollipoika taisi hoksata muutoksen pysyvän laadun. Jäänkin seurailemaan pojan uutisia, sillä toiveissa on että hän olisi sitten isona poikana ihka oikea siitoskolli. Norjassa Harstadissa on monen monta siperiankissaleidiä joiden suvut passaisivat hyvin yhteen Elessarin kanssa. 🙂

Mainokset