Kollipojat kotia etsimässä

Kotia vielä etsivät punaiset pojat Apachiris Harry ja Holger (s. 29.3.2017). Holger etsiskelee lemmikin pestiä, ja Harryssa voisi olla ihan siitoskollin potentiaalia. Mutta sopiva koti on näitä tärkeämpi asia.

Holger poseeraa
Holger lähikuvassa

Apachiris Holger (s. 29.3.2017) etsii itselleen kotia. Luovutus juhannuksesta jälkeen. Poika on luonteeltaan suloinen hurinakone, joka on kasvamassa kookkaaksi. Hän sopii niin näyttelyista kiinnostuneelle, kuin lemmikkiä etsivällekin.Painoa oli 12vk iässä 1,7kg jo.  Holger on varhaiskastroitu, joten kollittelu ei tule olemaan ongelma!

IMG_20170622_202924
Harry rötköttää sohvan käsinojalla

Apachiris Harry sopisi myös kasvatukseen, ja Oulun seudulle jäädessään voisin tehdä myös sijoitussopparin tästä pojasta. Pojan emo on norjan tuontini, ja isä venäjän tuonti, joten sukupuu tarjoaisi hyvän pohjan tälle uralle. Poika on luonteeltaan suloinen hurinakone, joka on kasvamassa kookkaaksi. ❤

Molemmat pojat ovat tietysti rekisteröity (Fife), rokotettu kahteen kertaan, sirutettu, ja terveys tutkittu eläinlääkärin toimesta ja priimaksi todettu. Näistä tulee tietysti todistukset mukaan, samoin kuin emojen Fiv ja Felv tutkimuksista, sydänultrista, ja veriryhmistä. Mukaan tulee myös kirjalliset ohjeet, ja Kissaliiton tietopaketti.

Yhteydenotto yv:llä tai sari.katariina.turunen@gmail.com

Sukutaulu:
https://pawpeds.com/db/

Kissalan FB-sivut:
https://www.facebook.com/groups/apachiris/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s